Inspirerande medarbetardagar

När: du vill ge dina medarbetare lust och inspirations/utbildningsdagar som ger effekt och stannar kvar långt efter att strålkastarljuset har slocknat.

Resultat: teambuilding, känsla av gemenskap, sammanhang, glädje och lust att nå längre.

Teman: Kommunikation, samarbete, bemötande och värderingar.

Tillsammans med dig skapar vi ett innehåll och inspirerande program som garanterat når hela vägen fram. Vi lockar fram drömbilden av vad medarbetarna vill ta med sig efter din konferens eller utbildningsdag. Med tydliga mål och rätt ambitionsnivå har vi tillsammans nycklarna att nå en enastående och lyckad inspirationsdag.

Våra inspiratörer/utbildningsledare är mästare på att skapa närvaro, lust och engagemang som stannar kvar i dina deltagares blodomlopp. Genom rollspel, humor, improviserade scener och livemusik så synliggörs det som oftast är svårnåbart. Vi har en förmåga att lyssna in och alltid ta dina medarbetare till nästa nivå- ibland dit du inte trodde att det var möjligt att nå.

Vi har stor erfarenhet av att jobba med grupper från 50-500 deltagare. Tillsammans med dig gör vi ett event som skapar: närvaro och engagemang – struktur och kvalité – glädje och tid för reflektion.

Av våra kunder har vi fått förtroendet att skapa hundratals konferenser och temadagar som gett utrymme för både lärande, humor, reflektion och möjligheten att bli berörd.